ADANA / YÜREĞİR - Köklüce Ortaokulu

3223812019
Köklüce Mahallesi Şehit Erol Yeşil Caddesi 175 Sokak no3 Yüreğir/ADANA
Vizyon
Kendisiyle ve toplumuyla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk üstlenebilen, özgüven sahibi, üretken, araştıran ve sorgulayan, gelişmelere açık, Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirrerk Yüreğir ilçesinin örnek ve model okulu olmak.
Misyon
Bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, tarih bilincine sahip, yaşadığı coğrafyayı bilen, sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı, Atattürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, yeniliklere açık iyi bireyler yetiştirmek.
Ders Başlam: 8:30 Ders Bitiş Saati: 14:50
Ulaşım
Okulumuza ulaşım İnönü Caddesi ve Yağ Cami´de durakları bulunan 1 numaralı (İsmailiye) Yamaçlı dolmuşları ile yapılmaktadır. Her 20 dakikada bir araç okulumuza gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun batısında Ali Hocalı mahallesi, güneyinde ise Camili mahallesi bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 11 km mesafede. İl merkezine ise 13 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda 5 derslik ve her sınıf düzeyinde 1´er şube sadece 6. sınıflarda 2 şube olmak üzere toplam 5 sınıf bulunmaktadır. 6 tane branş öğretmenimiz bulunmaktadır. Toplam öğrenci sayımız 110´dur.